Продължете към съдържанието

Как да си отворя собствен email адрес

  • от

Кратко видео, как да си отворя собствен имейл адрес, с моя домейн, в системата на Террахост.

Електронната поща със собственo домейн име, е неразделна част от съвременния бизнес етикет. Тя е част и от хостинг плана ви. Има различни начини на достъп до пощенските кутии. По стандарт акаунта ви в Террахост има инсталиран уеб базиран интерфейс за достъп до електронната поща, който е на адрес /webmail. За връзка към пощенската си кутия можете да използвате и всички популярни пощенски програми за email, като MS Outlook и Mozilla Thunderbird, както и всички пощенски приложения за Smart телефони, поддържащи IMAP или POP3.

Управлението на пощенските потребители става лесно през уеб интерфейса за управление на хостинга Ви.

Всички пощенски услуги при нас, автоматично се проверяват от антивирусни програми, които спират вирусите още преди да са достигнали до пощенската ви кутия.

Политиката на Terrahost не толерира разпращането на рекламни (SPAM) съобщения под никаква форма. Опитите за подобни масови разпращания на електронна поща, ще доведат до автоматично блокиране на хостинг акаунта ви.

Никога не слагайте лесни за досещане пароли на електронната си поща, за да не ви я разбият хакерски програми. Целта на хакерските ботове е да разбият пощата ви, за да започнат да бълват СПАМ, или да разпращат вируси от ваше име. За щастие вирусите няма да минат, заради антивирусния софтуер, който проверява всяка входяща и изходяща поща.

Вашият коментар