Продължете към съдържанието

Иновативен начин за плащане на абонамента за услугите на Террахост.

  • от

В terrahost.bg предлагаме възможност за бързо и удобно плащане на проформа фактурите ни, чрез сканиране на QR код, директно от мобилно устройство на клиента. Поради специфика на банковите мобилни приложения, за момента тази опция е възможна само за потребителите на Уникредит.

terrahost proformaЗа по-лесно и удобно плащане на проформа фактурите издадени от Террахост, можете да се възползвате от плащате чрез сканиране на QR код. Кода ще намерите най-отдолу на проформа фактурата и всичко, което трябва да направите, е просто да го сканирате през официалното мобилно приложение на Unicredit Bulbank – опцията “Сканирай и плати”. Преди плащането имате възможността да прегледате колко и какво плащате, и след проверката да го потвърдите или да го откажете.

Плащането директно през мобилното устройство се превръща във все по-популярен и предпочитан начин. Благодарение на него можете да наредите плащане директно от телефона си. Дори не е нужно да ходите до офис или да се обаждате на банката. Мобилното банкиране дава множество опции, които спестяват времето и улесняват живота на всеки съвременен българин. С усъвършенстването на тези услуги от банките, разплащанията през телефона са все по-безопасни. Елиминира се фактора с „посредниците“ при паричните преводи, което повишава значително сигурността на потребителите. Сигурността ви е гарантирана от официалното приложение на банката. Системата е проектираната така, че да ви иска позволение няколко пъти, а също е обезопасена допълнително. Веднъж свалено на телефона ви, приложението на вашата банка ви позволява да го използвате с лекота. https://youtu.be/2IzcPcEd2zQ

Една от новите и удобни иновации е плащането чрез сканиране на QR код. Този начин е бърз и лесен, и ви спестява значително много време и усилия. С телефона си можете както да генерирате код за плащане и да го изпратите на някой, така и да получите такъв код и да платите като го сканирате. Системата е напълно безопасна и няма начин да платите нещо без да сте дали съгласието си за това, защото ви предоставя възможност за проверка на данните, преди да наредите плащането.

terrahost qr code
Ние от Terrahost също предлагаме най-сигурния и лесен начин за плащане по фактури – QR код. За момента услугата е налична само за клиенти на Unicredit Bulbank. Достатъчно е само да имате инсталирано в телефона си официалното мобилно приложение на банката. Когато получите проформа фактурата, към нея има автоматично генериран QR код, който само трябва да сканирате с телефона си, през мобилното приложение на банката – опцията „Сканирай и плати“. То ще ви препрати към автоматично попълнени данните по плащането, което след проверка може да потвърдите, за извършване на плащането или да откажете. Важно е да проверите типа валута, която е избрана, поради спецификата на различните банкови сметки. Спестявате време и усилия. Освен това е прегледно, ясно и безопасно.