Продължете към съдържанието

Как да си отворя онлайн магазин

  • от

В Terrahost смятаме, че сега е най-подходящото време за излизането на Бизнеса в онлайн среда. Погрижили сме се максимално да го улесним, като сме автоматизирали всички процеси по регистрацията на Интернет имена и създаването/поддръжката на хостинга. В зависимост от планираната натовареност на бъдещия Ви Интернет магазин, можете да изберете Споделен хостинг, или отделен cloud VPS сървър.

От гледна точка на сигурност, препоръчваме да изберете VPS сървъра. Днес не е трудно човек да си наеме евтин cloud VPS сървър. Ако няма ресурса да го поддържа, винаги може да наеме някой като Террахост, да се грижи професионално за функционирането и сигурността му. Просто си изберете cloud provider, наемете си Linux CentOS VPS, и поверете поддръжката му на нас. Ние ще се погрижим да ви предоставим сигурна хостинг среда, в която да качите онлайн магазина си. Ако не знаете от къде да започнете, можем да ви насочим и към подходящи cloud хостинг провайдъри, като Amazon, или Hetzner.

Другия вариант е да инсталирате магазина си на Споделен (shared) хостинг, но тогава успеха бизнеса ви ще зависи изцяло от благоприличието на останалите ползватели на споделените ресурси на хостинг сървъра.

Някои e-commerce платформи, които можете да използвате безплатно – Zen Cart, WooCommerce (WordPress), osCommerce, OpenCart, PrestaShop

За значително натоварени магазини, се използват клъстъри от няколко VPS машини.

Не забравяйте, приятелите ви от Поддръжката на Террахост са на Ваше разположение.

Вашият коментар